+31(0)515 412853 info@glashandelsneek.nl
Bedrijfsinformatie
Home    >   Bedrijfsinformatie

Of het nu om enkel, dubbel, triple of veiligheidsglas gaat bij ons bent u aan het juiste adres.

Over ons

Glashandel Sneek is een onafhankelijke glasgroothandel welke vooral glas levert in het noorden van Nederland. Glashandel Sneek is leverancier van diverse soorten glas zoals: enkel glas, isolatieglas, brandwerend glas en veiligheidsglas. Ook heeft Glashandel Sneek de materialen en apparatuur in huis om de producten te monteren. Een aantal producten moeten worden besteld bij externe leveranciers zoals isolatieglas, veiligheidsglas en brandwerend glas. Veel glassoorten zijn op voorraad aan de Smidsstraat en kunnen direct geleverd worden. Als extra dienst kunnen wij alles op uw locatie aanleveren. Ons bedrijf is sinds 1981 gevestigd op het industrieterrein de Hemmen in Sneek.

Doelstelling

Visie

Wij willen ons in de toekomst meer gaan richten op groen glas dit glas is extra isolerend en kan dus mee helpen aan een energiezuiniger verbruik. Tevens is Glashandel Sneek een erkend inzamelpunt voor afvalglas (VRN) zo wordt voorkomen dat glas in het milieu terecht komt. Door het glas in te zamelen wordt het glas op een verantwoorde wijze hergebruikt. Klik HIER voor meer informatie over de Vlakglas Recycling Nederland.

Missie

Glashandel Sneek wil servicegericht en een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Het gehele traject van inkoop, opslag en het transport hebben wij in eigen beheer waardoor een goede service kan worden geboden.

Het is onze missie om service en kwaliteit te bieden.

Ons team

Thomas Haan

Thomas Haan

commercieel manager

Sicco van der Meulen

Sicco van der Meulen

administratie / planning / verkoop

Chiela Kempenaar

Chiela Kempenaar

administratie / verkoop / orderbeheer

Gerrit

Gerrit

Montage / distributie

Yvonne de Jong

Yvonne de Jong

administratie / verkoop / orderbeheer

Contact

Glashandel Sneek B.V.
Smidsstraat 18
8601 WB Sneek
T  +31(0)515 412853
F  +31(0)515 411866
E  info@glashandelsneek.nl

Volg ons op