Duurzame inzetbaarheid “Samen aan de slag”

Laat alles zien

Duurzame inzetbaarheid “Samen aan de slag”

Vandaag 28 maart een boeiende workshop o.l.v. Jetty Geenen van STOOV gehad met als thema duurzame inzetbaarheid “Samen aan de slag”.

 

Duurzame inzetbaarheid gaat over de vraag: hoe goed kun je jouw werk (blijven) doen? Het ging over je werk, je werkomstandigheden, werkplezier, vakkennis, gezondheid etc. Zowel nu als in de toekomst. En dat vinden we als Glashandel Sneek erg belangrijk.

Werk je de komende jaren ook nog met plezier? Is jouw vakkennis voldoende voor de veranderingen die gaan komen? Je nu daarop voorbereiden en problemen voorkomen is altijd beter. Dat heeft niets te maken met leeftijd. Duurzame inzetbaarheid is niet alleen belangrijk voor 50+ers, maar voor iedereen, dus jong en oud, en in welke functie dan ook. Duurzame inzetbaarheid is iets waarmee werknemers en werkgever bij voorkeur gezamenlijk aan de slag gaan.

Er kwamen vanmiddag diverse punten naar voren die extra aandacht verdienen binnen ons bedrijf. Onze volgende stap is nu om samen op zoek te gaan naar oplossingen, en zo proberen met plezier in je werk en fit en gezond je pensioen te halen.
Dat hebben we maar direct in praktijk gebracht door na afloop gezellig samen uit eten te gaan.

Deel dit bericht via: Facebooktwittergoogle_pluslinkedin