Glashandel Sneek te zien in RTL Woontips

Laat alles zien

Glashandel Sneek te zien in RTL Woontips

Glashandel Sneek is benaderd door RTL 4 om mee te werken aan het programma RTL Woontips. In dit nieuwe 5de seizoen besteden zij aandacht aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen.

De opnames zijn donderdag 21 januari gemaakt in en rond onze glasgroothandel aan de Smidsstraat 18 in Sneek. Tijdens de uitzending vertelt directeur Klaas de Bok over energie zuinig bouwen, de trend van dit moment. Het is zelfs zo dat de overheid wil dat nieuwe gebouwen na 2020 geen of heel weinig energie gaan verbruiken. Klaas de Bok legt uit hoe je met Hr++ isolatieglas en driedubbelglas hoge rendementen kunt behalen en zelfs elektriciteit uit glas kunt opwekken!

Ons team heeft een fantastische dag gehad, wij zijn blij dat RTL Glashandel Sneek als opname locatie heeft willen gebruiken voor het programma RTL Woontips. Wij hopen dat er zoveel mogelijk mensen gaan kijken, de tips die presentator Nana Piguillet-Appiah tijdens deze uitzending geeft zijn zeker de moeite waard!

Meer informatie over isolatieglas, veiligheidsglas en brandwerend glas vindt u op onze website www.glashandelsneek.nl en duurzaam bouwen via www.groenglas.com

 

 

 

 

rtl opnames (5)      rtl opnames (9)     rtl opnames (11) - kopie

Deel dit bericht via: Facebooktwittergoogle_pluslinkedin