+31(0)515 412853 info@glashandelsneek.nl

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een glasmedewerker. Als glasmedewerker zal jij je bezighouden met verschillende werkzaamheden zoals het snijden van glas en het bewerken hiervan, het uitzoeken van glas en klaarzetten voor de routes, de vrachtwagens laden en lossen en het controleren van binnenkomende en uitgaande goederen. Daarnaast help je klanten die binnen komen om producten af te halen en houd je de administratie inzake snij- en transportopdrachten bij.

Een afwisselende en zelfstandige baan waarbij je van te voren nooit weet hoe je dag gaat lopen. Je bent fysiek aan het werk, maar hebt hierbij ook afwisseling door het klantcontact en ondersteunende administratieve werkzaamheden. Het is een allround functie waarbij je bijvoorbeeld ’s morgens begint met het bijwerken van het magazijn, tussendoor een klant die langskomt helpt met vragen over zijn bestelling, de leverancier te woord staat en ’s middags nog even met de auto een route rijdt om materiaal te leveren.

De functie wordt fulltime op basis van 38 uur ingevuld.

Werken bij Glashandel Sneek betekent dat je aan de slag gaat in een gedreven en vooruitstrevend bedrijf die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Het team van Glashandel Sneek bestaat uit zes medewerkers die samenwerken om telkens de juiste kwaliteit en service te leveren.

 

Meer info over deze vacature via Jobz-on