+31(0)515 412853 info@glashandelsneek.nl

Update i.v.m. coronavirus

Beste relatie,

Graag willen we u informeren over de maatregelen welke wij treffen om verspreiding van het coronavirus te beperken. Hierbij staat de gezondheid van onze klanten, leveranciers en medewerkers uiteraard voorop.

We zullen de landelijke ontwikkelingen rond het coronavirus in de gaten blijven houden. We treffen maatregelen waar wij dat nodig achten en volgen daarbij zoveel mogelijk de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. De situatie verandert continu en de maatregelen zijn dan ook tijdelijk en kunnen worden bijgesteld.

Diegene die er direct hinder of gezondheidsproblemen van ondervindt willen we veel sterkte wensen en we hopen met z’n allen de situatie snel onder controle te krijgen.

Beperken verspreiding virus

We nemen hygiënemaatregelen om een grote verspreiding te voorkomen. De frequentie van het schoonmaken van onze werkomgeving is verhoogd. We zorgen dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om hun gezondheid en daarmee hun omgeving zo goed mogelijk te beschermen. Tijdens de pauzes laten we niet meer dan 4 personen toe in de kantine.

Voorbereiding

We bereiden ons voor op verschillende scenario’s, zodat we onze dienstverlening zoveel mogelijk kunnen continueren. De maatregelen zijn tijdelijk en kunnen worden aangepast, we berichten u als de situatie verandert.

Afspraken

Bezoeken aan ons kantoor zijn mogelijk met gepaste afstand voor klanten die geen klachten hebben zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.

Bereikbaarheid

Onze openingstijden zijn op dit moment van 7.30 uur tot 16.30 uur. Om zoveel mogelijk besmettingen te voorkomen ontvangen wij uw bestellingen het liefste per telefoon of mail.

Afhalen

Onze afhaalbalie is nog wel geopend voor klanten die geen klachten hebben zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wel vragen wij u afstand van elkaar te houden.

Bezorging

De reguliere bezorging gaat gewoon door. De leveringen worden wel aangepast naar de situatie. Dit kan betekenen dat we omwille van de continuïteit de levertijden verruimen. Maar dit is uiteraard ook afhankelijk van de gezondheid van onze medewerkers. Momenteel kunnen we nog de reguliere levertijden hanteren. De chauffeur zal het sociale contact op korte afstand vermijden.

 

Wij vragen uw begrip voor deze situatie en wij proberen er alles aan te doen om u als klant te bedienen waar nodig!  Op dit moment is het belangrijk om vooruit te kijken – blijf gezond en optimistisch.  Als u vragen heeft over de huidige situatie, zullen wij deze ten allen tijde graag beantwoorden.